Pohja:
- 2 kananmunaa
- 1ld sokeria
- 3/4dl vehnäjauhoja
- 1/4dl kaakaojauhetta
- 1/2tl leivinjauhetta

Täyte:
- 8 liivatelehteä
- 1prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
- 1prk säilykemangoa
- 1prk tuorejuustoa(maustamaton tai vanilja)
- 1prk rahkaa
- 2dl jogurttia (käytin valion vanilja-mandariini)
- 2tl vaniljasokeria
- (1/2dl sokeria)
- 2rkl sitruunamehua

Pinnalle:
- 2prk mangososetta(n.250g)Bona on hyväsmiley
- 1dl vettä
- 1dl hyytelösokeria

Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon. Kaada pellille leivinpaperin päälle ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 10 min. Kumoa kuin kääretorttupohja sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä, leikkaa sen jälkeen kakkuvuoan avulla pohja ja aseta vuokaan. Liota liivatteet. Vaahdota vaniljakastike. Kuutioi mangot. Sekoita tuorejuusto, rahka ja jogurtti. Lisää vaniljavaahto ja mangopalat. Mausta vaniljasokerilla(lisää tarvittaessa sokeria). Kiehauta sitruunamehu kattilassa ja liuota liivatteet kuumaan mehuun, ÄLÄ keitä! Sekoita liivateliemi täytteeseen kokoajan sekoittaen. Kaada täyte pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa. Valmista päälinen kiehauttamalla vesi ja mangosose, lisää hyytelösokeri, anna pulpahtaa pari kertaa. Anna jäähtyä hetki ja kaada kakun päälle. Anna taas hyytyä ennen koristelua.

Täytin koristeena ananaskirsikoita, kiiwiä ja passionhedelmää. Pohjasta voin sanoa sen verran että tein sen alkuperäsen ohjeen mukaan, jossa käskettiin pohjan ainoastaan jäähtyä ja tottahan se leivinpaperiin jämähti kiinni!Sain sen kyllä palasina irti, ei tarvinnut tehdä uutta, huh...