Kakkupohja:

- 200g voita
- 2dl sokeria
- 3 munaa
- 3dl jauhoja(tässä käytin gluteenitonta jauhoseosta)
- 2tl leivinjauhetta
- 2tl vaniljasokeria
- 1 sitruunan raastettu kuori
- 2rkl sitruunan mehua


Lisäksi tarvitset:

- 200g sitruunatuorejuustoa
- tikkaritikkuja
- candy melts nappeja(saatavana mm.confetista ja ullanunelmasta)
- strösseleitä(jos haluat koristella popsit)

Ja näin homma etenee:

- Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.
- Lisää kananmunat yksitellen, samalla hyvin vatkaten.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahdon joukkoon.
- Kaada taikina hyvin voideltuun vuokaan (käytä halutessa korppujauhoja, itse tein kakun alunperin keliakikolle)

- Paista 175 asteessa 50-60 min.
- Anna hetki jäähtyä ja kumoa ritilälle.
- Kun kakku on kokonaan jäähtynyt murenna se kulhoon, lisää joukkoon 200g sitruunatuorejuustoa ja sekoita tasaiseksi.
- Muotoile taikinasta palloja leivinpaperin päälle.

- Sulata candy meltsit mikrossa.
- Kasta tikkaritikun pää sulaan kuorrutteeseen (kun laitat tikkuun ensin hiukan kuorrutetta pysyy se paremmin pallossa kiinni) ja paina taikinapalloihin.
- Anna jähmettyä hetki jääkaapissa.
- Kuorruta lopuksi pallot kauttaaltaan ja varmista että kuorrute osuu tikkuun asti.
- Jos haluat koristella popsit esim strösselillä tee se tässä vaiheessa,
candy melts jämähtää nopeastismiley
- Laita tikut pystyyn esim so
kerilla täyteyyn kippoon, styrokspalaan tai ihan vaan pellille odottelemaan herkuttelua.